LAVOR Collective

Consulting

Legyen szó bármilyen művészeti médiumról, grafikáról, fotóról, festményről, szoborról vagy akár művészi reprodukcióról, a beszerzéstől kezdődően, tanácsadással egybekötve, a kivitelezésen át az installálásig segítséget tudunk nyújtani.

CONS_BANNER_id.png

ART INVENTORY

Kortárs művészeink alkotásaiból álló műtárgy adatbázisunk lehetőséget biztosít, hogy a legmegfelelőbb alkotást választhassuk ki az enteriőrhöz illően.

Művészeink a 25-55 év közötti korosztályba tartozó magasan képzett alkotók, akik a kortárs kultúra aktív szereplői. A több, mint 500 alkotásból álló műtárgy állományunk széles skáláját öleli fel a különböző művészeti médiumoknak és stílus irányzatoknak, így könnyen rátalálhatunk a számunkra ideális alkotásokra.

Adatbázisunkat és közösségünket folyamatosan bővítjük a legtehetségesebb fiatal hazai alkotókkal és legfrissebb munkáival.


 
advice-advise-advisor-7075ok.png

KONZULTÁCIÓ

Személyes találkozó alkalmával felmérjük az egyedi igényeket és az enteriőrnek megfelelően, valamint személyre szabottan készítjük el ajánlatunkat.

Célunk, hogy partnereink arculatát kortárs képzőművészeti médiumokkal gazdagítsuk, egyben a műtárgyak reprezentálásával növeljük partnereink presztízsét.

 
 

 
arts-build-close-up-273230ok.png

KONSTRUKCIÓK

Biztosítjuk a műtárgyak bérlését, értékesítését és reprodukció, művészi nyomatok készítését egyaránt, így lehetőség van egyedi konstrukciók kialakítására.

A részletekért töltsd le katalógusunkat! 

 
 

 
alone-art-art-gallery-748778ok.png

projektmenedzsment

A koncepciótervezéstől kezdődően az installálásig vállaljuk egyedi igények kielégítését, akár 72 órán belül.

Művészi nyomatok készítésével, a megrendelői igényeknek megfelelően költséghatékonyabbá tehetjük a beszerzést. Az alkotások keretezését az arculatnak megfelelően szabhatjuk egyedire, valamint a képfüggesztő sínrendszerek beszerzését és installálását is szakszerűen biztosítjuk.

 
 

 
79_003_Skibshandlen_020_Hbbok.png

kinek ajánljuk

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt segítséget tudunk nyújtani.
Életterünk és munkakörnyezetünk atmoszféráját és presztízsét művészeti alkotások segítségével fokozhatjuk és még inspirálóbbá tehetjük.

TERVEZŐKNEK | Építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőr stylistok és látványtervezők
KERESKEDELMI EGYSÉGEKNEK |
Bemutatótermek, szálláshelyek, vendéglátó egységek
INGATLANOK |
Ingatlanfejlesztők, ingatlanügynökök, irodaház üzemeltetők, irodák
ESEMÉNYEK |
Rendezvények, kiállítások, filmforgatások, színházi előadások, esküvők